Софтуер

Софтуерни продукти

Една от приоритетните дейности на АЙТИБИ е разработването и предлагането на софтуерни продукти.

Желанието да се подобри контролът върху работния процес, независимо от областта на дейност, кара АЙТИБИ да разработи собствен софтуерен продукт. WT Register e комплексна система, която възниква в следствие на тази нужда. Системата регистрира и отчита работното време, следи и контролира присъствието на персонала.

АЙТИБИ винаги се стреми да предлага на своите клиенти комплексни решения, ето защо предлага и още два софтуерни продукта: Microinvest Sklad Pro – система за управление на търговски обекти и EJ System – пълен счетоводен продукт.

АЙТИБИ е официален партньор на фирма Hype Software

Софтуер, предназначен да помогне на твоя бизнес.

Ние предоставяме иновативно решение, което автоматично обобщава ценни данни и анализира бизнеса, спестявайки време. Направихме hype лесен за внедряване и използване, а освен това предлагаме 24/7 поддръжка от нашите специалисти.

Развий бизнеса си с правилните инструменти.

 

НОВО ПОКОЛЕНИЕ ИНТЕРФЕЙС

Научи себе си или твой служител да работи с hype за по-малко от 30 мин.

ПОДДЪРЖАМЕ ВСИЧКИ ОПЕРАЦИОННИ СИСТЕМИ

hype софтуер работи с Windows, Linux, Mac, iOS и Android

МОБИЛНО ПРИЛОЖЕНИЕ ЗА СЛЕДЕНЕ НА БИЗНЕСА

Следи бизнеса си и пускай отчети навсякъде и по всяко време.

ЕКСПЕРТНА 24/7 ПОДДРЪЖКА

24/7/365 поддръжка чрез телефон, имейл или чат

АЙТИБИ е официален партньор на фирма CONTROLISY

CONTROLISY e система, създадена от счетоводители за счетоводители.

CONTROLISY e SaaS решението на TEAMLOOK, една система, която вече 15 години помага на различни компании да управляват по-добре дейността си.

  • Универсално софтуерно облачно решение, създадено от счетоводители за счетоводители.
  • Не се изисква инсталиране и конфигуриране.
  • Започва се работа веднага.
  • Разнообразни ценови пакети.

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА CONTROLISY ВИ ПОМАГА:

  • да спестите времеразходи и нерви при обработката на счетоводните документи
  • да имате по-голяма гъвкавост при работа с клиенти и при наемане и управление на служители
  • да имате по-голяма сигурност и контрол върху счетоводния процес
  • да организирате счетоводната работа да е бързалесна и регулярна.

АЙТИБИ е официален партньор на фирма Acronis

Истинска кибер защита

Само едно персонално решение съчетаващо архивиране на данни и антивирусен софтуер, за да ви предпази от всекидневните заплахи – инциденти, аварйи, атаки и др.

Лесно за използване

Защитава всичко – снимки, файлове, приложения и системи както и устройствата, на които са – чрез интуитивен интерфейс, достъпен отвсякъде

Ефективна защита

Обединява надеждно архивиране и усъвършенстван антивирусен софтуер в едно пълнофункционално решение, като елиминира разходите и сложността на управлението на множество инструменти

Защита от съвременните кибер атаки

Спира всяка заплаха от нарушаване на дигиталния ви живот, от повреда на диска до изгубени / откраднати устройства, до най-новите кибератаки – включително такива, невиждани до сега

АЙТИБИ е официален партньор на фирма Microinvest

Софтуерните решения на Microinvest успешно автоматизират всички дейности, свързани със следенето и контрола на стоки, валути, операции и документи. Те са създадени, за
да предложат модерно решение за оптимизация на бизнес процесите в съвременната фирма.

Счетоводните продукти Microinvest Делта Pro и Microinvest ТРЗ и ЛС Pro са подходящи за работа в счетоводни къщи, одиторски кантори, финансови, застрахователни и консултантски компании, както и за всеки клиент, който се нуждае от счетоводна система и система за цялостна обработка и контрол на данните за персонала на фирмата.
Компанията е специализирана в изграждането и поддържането на цялостни POS системи, внедрявани в складове, магазини, супермаркети, ресторанти, бирарии, пицарии, кафета,барове, дискотеки, както и в обекти от развлекателния бизнес и в търговията с хранителни и нехранителни стоки. За да отговори на нуждите на своите клиенти, Microinvest разполага с висококвалифицирани програмисти, инженери, проектанти и сервизни специалисти, които проектират, разработват, изграждат и поддържат системи на високотехнологично ниво.
От 2005 година в портфолиото на компанията намират място и специализирани софтуерни системи за управление на малки и средни предприятия (ERP Mago.NET), както и система за управление на взаимоотношенията с клиенти, партньори и доставчици (SugarCRM)

Разгледайте продуктовия каталог 2017/2018 тук:

И се свържете с нас за информация, оферти и внедряване

АЙТИБИ е официален партньор на фирма ESET

НОВО. Защита срещу Script атаки Предотвратява използването на уязвимости, позволяващи атаки с различни скриптове.

ПОДОБРЕНО. Допълнителна защита при онлайн банкиране. Получавате известие, ако някой се опита да достъпи уеб камерата Ви. Може да следите и кой е вързан към рутера Ви и да проверявате за уязвимости.

НОВО. Защита на уеб камерата и домашния рутер. Предотвратява използването на уязвимости, позволяващи атаки с различни скриптове.

Предпазва децата ви онлайн. Блокира нежелано интернет съдържание по зададени категории или само определени уебсайтове. Защити децата си от опасно съдържание в интернет по всяко време.

Предпазва от неоторизиран достъп до компютъра ви. Вградена защитна стена, която ограничава достъпа на кибер престъпници до компютъра и ви позволява да останете невидими за другите потребители при използване на публични Wi-Fi мрежи.

Защита срещу ботмрежи. Защитата срещу ботмрежи търси мрежови комуникации по вече известни зловредни шаблони и сравнява сайтовете, до които се изпраща или получава информация със собствена база данни от потенциално опасни сървъри. Всяка засечена опасна комуникация е блокирана и потребителят е уведомен за нея.

Антифишинг технология. Предпазва от опити за фалшифициране на легитимни уебсайтове с цел кражба на потребителски имена и пароли за социални мрежи, e-банкиране и др.

Лекота и ефективност. По-висока производителност, базирана на малки, но изключително ефикасни ъпдейти на сигнатурите, подпомагани от допълнително сканиране в облака.

Помощ като ви потрябва. С безплатна техническа поддръжка на български език за периода на лиценза.

Характеристики на поддържащия софтуер

Поддържащият софтуер на системата за регистрация на присъствието е разработен от фирма “АЙТИБИ” ЕООД, която е и разработчик на представяния продукт. В разработения програмен продукт има възможности за описване на служителите на фирмата посредством техните имена, ЕГН-та и длъжност. Регистрацията на персонала се извършва посредством свързан с компютъра баркодчетец, който прочита картата.

Въз основа на натрупаната информация потребителят може да получава данни за: времето на присъствие на конкретен служител за произволен интервал от време; наличния персонал в момента във фирмата; въведените карти, които се ползват в момента; изготвяне на присъствена форма на хартиен носител, отчитане времето на редовния и извънредния труд от персонала във фирмата и други справки, които са комбинация от описаните.

Технически характеристики на системата

На базата на баркодчетец в компютъра се въвежда информация за влизането и излизането на служители или външни посетители във фирмата. Информацията се получава от лични или текущи карти, на които има нанесена баркод информация за името, ЕГН-то и длъжността на служителя.

Системата се монтира на входа на фирмата на подходящо място, защитено от прах, вятър или дъжд, и където се поддържа стайна температура (10-35 С). Личните карти на служителите са картонени. За да се предпазят картите могат и да се ламинират.

Компютърът, обслужващ системата трябва да поддържа операционна система Windows XP или друга от същия клас. Към него може да се включи и друг компютър на фирмата на база изградена компютърна мрежа. Втория (другите) компютър може да ползва оперативна информация или да прави справки от базата на обслужващия компютър.

Желателно е наличието на аварийно захранващо устройство, което да поддържа системата при спиране на захранването или при флуктуации в напрежението.

Програмният комплекс EJ System е софтуерен продукт от ново поколение предназначен да автоматизира и информационно да осигури работата по управлението и контрола на фирмените дейности. Комплексът от програми е подходящ както за малки така и за големи фирми и счетоводни кантори. В него уникално се съчетават ергономичен потребителски интерфейс и богати функционални възможности. Приложените информационни технологии при изграждането на EJ System са с висока степен на иновативност, като някои от тях се прилагат за първи път в световен мащаб. В работата на комплекса е постигната изключително добра информационна интегрираност между съставящите го модули.

Вижте нашите оферти включващи необходимия хардуеар за работа с EJ System :

Програмният комплекс EJ System се предлага от нашите партньори Приложни Информационни Системи. За повече информация посетете техния уеб сайт www.prilsys.bg